به عبارت ساده تر کاسبان تحريم کساني هستند که از غرب افزايش تحريم عليه ايران را درخواست کرده تا بعد از حوادث سال 88 به زور، فضاي فشار اقتصادي، بدبيني مردم به سياست هاي انقلابي نظام را در پي داشته و درنتيجه سياست هاي غرب گرايانه و کرنش در برابر قدرت هاي جهاني در ميان افکار عمومي طرفدار پيدا کند.
به گزارش
سلام لردگان؛ به نقل از
مرصاد يکي از دسيسه هاي سران فتنه و جريان هاي وابسته به آنها در داخل تلاش وقيحانه براي افزايش فشار بر کشور از طريق کشورهاي غربي و آمريکا بوده است. موضوعي که در رسيدگي به پرونده بسياري از متهمين امنيتي و اقتصادي بزرگ همواره يک فصل غير قابل انکار بوده است.
موضوعي که بررسي دقيق آن نشان خواهد داد کاسبان اصلي تحريم در ايران چه کساني هستند. کاسباني که با درخواست مستقيم از ايالات متحده افزايش تحريم بر ايران و ايجاد فشارهاي اقتصادي و سياسي بر ملت را خواستار شده اند و به دنبال اغراض سياسي خود هستند تا شايد مردم با فشار تحريم ها به سمت و سوي کرنش در برابر جريان استکباري غرب حرکت کنند.
به عبارت ساده تر کاسبان تحريم کساني هستند که از غرب افزايش تحريم عليه ايران را درخواست کرده تا بعد از حوادث سال 88 بروز فضاي فشار اقتصادي، بدبيني مردم به سياست هاي انقلابي نظام را در پي داشته و درنتيجه سياست هاي غرب گرايانه و کرنش در برابر قدرت هاي جهاني در ميان افکار عمومي طرفدار پيدا کند.
با اين تفاسير بررسي روند بروز فتنه 88 تا امروز مي تواند پرده از رازي بزرگ در امتداد فتنه بعد از انتخابات رياست جمهوري 88 را آشکار کند. يعني يک تباني ميان سران فتنه با غرب در راستاي اعمال فشار بر مردم و نظام براي کمرنگ شدن گفتمان مقاومت و در نتيجه خيال باطل تزريق اين باور که بدون کنار گذاشتن روحيه استکبار ستيزي نمي شود بر مشکلات غلبه کرد.
پرده برداري از راز نامه سران فتنه به مقامات ايالات متحده آمريکا توسط مشاور اسبق شوراي امنيت ملي آمريکا در راستاي اعمال فشار بر نظام در مسير براندازي، نمونه اي از وقايع سال 88 توسط جريان فتنه است که با لفظي جز خيانت به ملت ايران توصيف نخواهد شد.
مشاور اسبق شوراي امنيت ملي آمريکا فاش مي کند
«مايکل لدين» مشاور اسبق شوراي امنيت ملي آمريکا و از چهرههاي برجسته محافظهکار روز يکشنبه با انتشار مطلبي در نشريه «فوربس» متن کامل نامهاي که گفته ميشود از سوي سران فتنه و در پاسخ به پيام دولت آمريکا نوشته شده را منتشر کرده است.
وي در اين مطلب که به بهانه مخالفت «چاک شامر» سناتور دموکرات آمريکايي با توافق هستهاي نگاشته شده، نوشته است که شامر رابط اين نامهنگاري بود و به همين دليل هم حالا مخالف توافق با ايران است.
لدين که از حاميان ايجاد انقلاب رنگي در ايران است و بارها به مقامات آمريکايي توصيه کرده براي تحقق اين هدف تلاش کنند، با اشاره به انتخابات سال 1388 و اتفاقات پس از آن، نوشته است: «دولت (آمريکا) تصميم گرفت پيامي براي گروه (مير حسين) موسوي، جنبش سبز، بفرستد. سناتور شامر دوستي در وال استريت داشت که با سبزها در ارتباط بود و همان فرد به عنوان رابط انتخاب شد.»
وي که در سال 2012 نيز به وجود چنين نامهاي اشاره کرده بود، افزود: «از شامر خواسته شد از طرف دولت اين پيام را به رهبران سبزها منتقل کند: "سبزها بايد بدانند که اين سوالات از جانب وزير خارجه (آمريکا) ارسال شده است. سوالات اينهاست: ما بايد چه کاري انجام دهيم؟ چه کاري نبايد انجام دهيم؟
لدين در ادامه نوشته است: «پاسخ در قالب يک يادداشت تايپشده 8 صفحهاي، به تاريخ 30 نوامبر 2009 (9 آذر 1388)، بود. نويسندگان (نامه) بسيار دقت کردهاند. اين (نامه) امضا نشده و من دلايل روشني دارم که چند نفر در تهران روي آن کار کردهاند.»
در اين نامه نظام ايران با «شديدالحنترين» الفاظ نظير «خشن» و «ديکاتوري» توصيف و در آن نوشته است که رفتار نظام ايران تغيير نميکند. لدين نوشته شده است: «اما اين يادداشت تاکيد دارد که نيروهاي حامي تغيير داخل ايران، قدرتمند هستند و به خوبي رهبري ميشوند.»
نويسندگان آن نامه به واشنگتن هشدار دادهاند که اگر با تهران به توافق هستهاي دست يابد، بايد در برابر رويکردهاي خارجي و داخلي تهران سکوت کند.
در بخشي از آن نامه آمده است: «در اين لحظه سرنوشتساز، اين به کشورهاي جهان آزاد بستگي دارد که تصميمشان را بگيرند. آيا آنها به مسير خوشخيالي ادامه داده و تصميمات را به آينده، زماني که ديگر دير شده موکول ميکنند يا اينکه به مردم شجاع ايران پاداش داده و در عين حال منافع غرب و صلح جهاني را پيش ميبرند؟»
لدين در ادامه نوشته است: «به گفته دوست او (شامر) در والاستريت که من با او صحبت کردهام، اين يادداشت به شامر تحويل داده شده است. وزارت خارجه ميگويد چيزي در مورد آن نميداند و دفتر شامر هم از بحث در اين رابطه خودداري ميکند، اما نميتوانم تصور کنم که او آن را به هيلاري کلينتون، دوست و همکاري سابقش نداده است.
متر اينکه، قطعا زماني که او (شامر) در حال تفکر بود که بايد چه تصميمي در مورد توافق بگيرد، آن برهه تأثيرگذار بوده است. سبزها به دولت اوباما دقيقا گزينههاي واقعي را گفتند: يا از رژيم حمايت کنيد يا از به حمايت از آزادي و نتيجه تشويق تغيير دموکراتيک در ايران بپردازيد.»
دولت آمريکا هنوز در مورد گزارش لدين اظهار نظر نکرده است.
براي خواندن متن لاتين نامه سران فتنه به مقامات آمريکايي اينجا کليک کنيد.
انتهاي پيام/